Verwarde vraag

Ga naar een prostituee – voor iemand hoe afval te maken. Of hoe bier te drinken. Meestal en gebruikelijk. “Het zijn dezelfde meisjes,” zei een vriend me. – Noch erger. Dus waarom niet?»Waarom kopen mannen seks wat ze niet genoeg in het leven hebben met zachtaardig, liefdevol en geliefden, en of ze de ervaring zullen herhalen – vertel onze drie helden.

Sam (33) advocaat

Ik heb zelf nooit voor prostituees betaald, maar wanneer vrienden worden aangeboden, overeengekomen. Standaard reissomgeving: bedrijf, sauna of hotel, knipperen, meisjes. Het is nodig om een ​​op de een of andere manier te nemen. Als er een keuze is tussen een date met een gewoon meisje en een ontmoeting met een prostituee, selecteert u de eerste, zelfs als er geen seks is. En dus, als alles in orde is in termen van hygiënis, waarom niet? Seks als seks. Nooit gehad hoeveel mannen haar voor mij hadden. In die zin zie ik het verschil niet tussen de prostituee en het gewone meisje. Naast virnins. Naar mijn mening kan Passie niet worden geleerd. Of er is of niet. Zowel onder prostituees als onder andere vrouwen. Kan worden gesimuleerd, maar het is meteen merkbaar.

Na de nabijheid van de prostituee voor geld heb ik ze al zo ontmoet. Ze belden en boden aan om naar de film te gaan, in een café, een wandeling maken. Net als een man. Toen spraken ze over zichzelf: “Van Bryansk (Donetsk, Smolensk), werd verliefd, zwanger, de man gooide. Nu mama met een kind daar, en ik ben in Moskou. Moeder denkt dat ik aan het leren en werken “. Er waren nog steeds ernstige verhalen toen hij verkracht werd. Maar ik hield niet van zo’n luister – vertaald onmiddellijk het gesprek. Ik heb altijd normaal gesproken met hen, maar er was geen medelijden. Sorry voor mensen met een handicap, geen handen, patiënten. En deze gezonde, jonge, vaak mooi – wat ze betreuren? Maakte je eigen keuze. Kan in de winkel werken als je te lui leert. Nee, wilde het zoete leven.

Op de een of andere manier zaten we en praatten Trio: ik, vriend en prostituee. We vragen het haar: “En waar ben je dol op?”Ze zegt:” Verhaal. ik lees veel. Vooral over Russische koningen, keizers die worden geleid door. – “En wie voor Petrus was?”Ze dacht en beantwoordt serieus:” Karl XII “. En zodra ik de nacht in de stad van iemand anders moest doorbrengen, en ik besloot om twee hazen te doden: verwijder het meisje voor de nacht en het blijft ook. Vond een krant met advertenties en begon te bellen. Ze reageren niet, dan duur, dan is het te laat. Plots komt men ermee in om elkaar te ontmoeten, maar vraagt ​​meteen: “En u stoort u niet dat ik twee kinderen heb?”Ik was verrast, maar ik zeg:” Ja, het kan me niet schelen “. Hier voegt ze toe: “En moeder’s moeder”. Ik was opnieuw verrast, maar ik ging. Ik kom, een jong meisje en haar moeder ontmoet me in de deuropening. Leiden naar de woonkamer en begin te vragen hoeveel jaar ik werk. Hier begon ik langzaam te begrijpen wat er aan de hand is. Het bleek dat ze een advertentie maakte in het huwelijksectie, en het viel in een sectie waar andere diensten. En toen ik belde, zei ik dat gewoon. En het gesprek. Toen ik me realiseerde wat ik heb gesuggereerd om een ​​drankje te kopen en links. Dat meisje was jammer: twee kinderen, getrouwd om uit te gaan. En hier I.

Toen ik ook getrouwd kamagra was, sliep soms met prostituees. Vrouw wist natuurlijk. In het algemeen heb ik nu betreurt in de verwachte verticale links. En met prostituees en met gewone vrouwen. De laatste keer voor geld was drie jaar geleden. We hebben plezier met een vriend in de clubs, onder de ochtend gingen naar het bordeel. Ze namen twee meisjes, ik omhelsde er een, en ze zegt: “Stop. “, Kreeg een servet uit de buis en begon mijn handen te vegen. We herinnerden ons dan al lange tijd deze servetten met elkaar. Het was verschrikkelijk. Alsof geen seks, maar een medische procedure. Hoewel het in sommige plan is. Toen besloot ik om ermee aan te sluiten. Afschuwelijk. Niet van servetten, maar van alles. Er was nog steeds een bank in de vlekken. Geen verlangen meer. Nu heb ik alles moeilijk in je persoonlijke plan: sommige relaties zijn nog niet afgelopen, terwijl anderen net beginnen. Maar ik denk dat wanneer ik een meisje heb, ik ga trouwen. En dat de kinderen waren. Er is zo’n theorie in de islam en in de wetenschap dat als een vrouw veel seksuele partners had, haar kind, naast informatie via chromosomen, de genoemde informatie van al zijn voormalige partners door bioforgt. Omdat voor mij het belangrijkste doel van het huwelijk – kinderen, zou ik

https://kimurobo.com/mitos-desplazandolo-hacia-el-pelo-verdades-comunes-2/

graag met een maagd willen trouwen, zodat ze me veel kinderen geeft. Ik heb er al twee van het eerste huwelijk. Ik wil ook nog vijf zonen, en en dochters ook.

Sasha (27) journalist

Ik ben zes jaar getrouwd, maar we weten allemaal meer dan tien – op school samen. Ik ben heel blij in het huwelijk, maar wanneer er geld en gemoed is, ga ik naar prostituees. Vrouw in de cursus. Ze weet dat voor mij seks hetzelfde plezier is als, bijvoorbeeld, een reis naar het restaurant. Ze zal niet beledigd zijn als ik buiten het huis had ingehuurd. Rechtvaardigheid voor mij respectievelijk een soort soortgelijke acties. Er was niet zoiets dat we specifiek onderhandelden. In het proces van communicatie bleek dat we op veel problemen vergelijkbare uitzichten hebben. We houden allebei aan het oogpunt dat het leven al niet gemakkelijk is om het nog meer te bemoeilijken. Wij met oprecht met elkaar. Als we iets willen, is het stom om te verkrachten en jezelf boos te worden. Als je van een persoon houdt, geef hem dan de mogelijkheid om te ontvangen wat hij nodig heeft, omdat zelfs de meest ruimte-gebouwde tweede helft objectief niet alles kan geven. Ik hou bijvoorbeeld van voetbal en mijn beste vriend kan hem niet tolereren. Het zou dwaas zijn om hem te overtuigen om naar het stadion te gaan als hij volledig oninteressant was. Ik ga liever met iemand die mijn interesse deelt. Maar tegelijkertijd blijft de beste vriend de beste, omdat we verenigd zijn door veel dingen veel belangrijker dan voetbal. Zet nu een anale seks in de plaats van voetbal, en op hun plaats een vriend – vrouw. Naar mijn mening is het belangrijkste ding dat ik naar prostituees ga, maar in het feit dat ik thuiskom.