Slechts één 5 problemen in relaties als gevolg van slechte seks wil

Sommigen zijn beperkt tot stille platonische liefde, iemand maakt zichzelf meer toe. https://padgettwaterbury.com/de-meest-stabiele-vorm-van-huwelijk-is-een-stap/ Dan kan de relatie sterk lijden.

2. Afkeer

In de afwezigheid van fysieke attractie kunnen partners geleidelijk respect en andere positieve gevoelens voor elkaar verliezen. Ze houden bijvoorbeeld op om te kussen en knuffelen, wederzijdse irritatie wordt gekopieerd.

3. Afstand

Een manier om seks te vermijden – houd afstand. Iemand begint te blijven hangen op het werk of te reizen,

Partners stoppen met praten en geïnteresseerd in elkaars zaken. De afstand kan worden uitgedrukt in minachting en in de verslechtering van de stemming wanneer de partner de kamer binnenkomt.

4. Geweld

Als de relatie niet voldoet aan een van de partners, kan het de kwaliteiten van de ABORR zien, laten zien dat de partner verantwoordelijk is voor zijn ongeluk. Het kan worden uitgedrukt als woorden en fysiek.

5. Scheiding

Vroeg of laat zal de beker geduld overlopen en is de relatie geschikt voor het einde. Zonder seks kun je natuurlijk leven, als een dergelijke positie tevreden is met beide. Als er maar één – de tweede, hoogstwaarschijnlijk moe wordt van lijden.