De kunst van vuile gesprekken

Als je niet weet hoe je het goed moet doen, dan kunnen vuile woorden plotseling in bed worden gesproken, bang zijn, onaangenaam verrassen of beledigen je onvoorbereide vriendin.

Zeg wat vulgariteit op een ongepast moment – En haar humeur zal verslechteren als dertig-drie maagden die zijn gegeven aan het oude ritueel van Azteken.

Maar het risico – een nobele oorzaak! En als je alles goed doet, dan zal je seks heter zijn dan de hel.

Daarom hebben we een korte gids voor vuile gesprekken verzameld, wat u zal helpen deze subtiele kunst te begrijpen en te vragen met uw intieme relatie.

Lezen en niet bedanken.

Wat te zeggen

Ten eerste maakt het er niet toe wat je zegt, het is alleen belangrijk hoe en wanneer je het zegt. Het is niet nodig om dialoogvensters uit pornofilms uit te schrijven en deze toespraak voor de spiegel te repeteren.

Veel belangrijker en koeler, als je vertelt wat je in je hoofd hebt, zodat het comfortabel voor iedereen is.

Uiteindelijk hebben nog geen enkel internationaal woordenboek gemaakt «Noem me teef», Verschaffing van universele uitdrukking blanco’s, dus focus op je bewustzijnstroom, het filteren,

aanpassen aan de situatie.

In het algemeen, theorie – Het is goed, maar hoe zit het met de praktijk, onze Tonas-sprekende vriend? Waarom beginnen we… De eerste op onze lijst gaat:

Teams

De gemakkelijkste manier om een ​​vies gesprek te starten – geuit wat je met haar wilt doen, wel, of wat moet ze met je doen. Hier hoef je je hoofd niet over de creatieve aanpak te breken en een hockeylid uitvinden. Je geeft het team bijvoorbeeld, bijvoorbeeld: «Ik wil dat je mond rond mijn lid is» of «Opstaan ​​bij het raam. Ik wil je daar neuken».

Complimenten

Kerel, als je meisje een prachtige kont heeft, of ze een diepe blowjob-technicus bezit, geen bullset voor complimenten. Je bewondering en opwinding veroorzaakt door een meisje zal invloed hebben op haar rode vod op de stier. In goede zin natuurlijk. Bovendien is het een uitstekende start om erotische dialogen of monologen te starten en te ontwikkelen, bijvoorbeeld: «Je verbluffende benen zien er perfect uit op mijn schouders» of «Zo heet en goed».

Vragen

Niet deze, waar je elke vijf minuten haar in je oor zult voeden: «Je voelt je goed?» We hebben een specifiek nodig, waarmee u de kwaliteit van seks kunt verbeteren en nieuwe horizonten van plezier kunt openen. Als je de derde snelheid wist, vraag dan niet zo moeilijk dat het voor haar is.

Hoewel als de reactie op uw acties duidelijk is, is het niet nodig om uit te proberen zonder een stil. Erotische gesprekken zijn ontworpen om het verlangen te versterken, dus verwar niet warm met zacht en probeer de verslaving, anatomie en gewoonten van je vriendin te bestuderen voordat je de techniek van vuile gesprekken gaat oefenen.

Trouwens, over de techniek. Subriveer beleefd: «Wil je dat ik naar je kijk tot je mijn lul zuigt?» of «Hou je van hoe ik een tank in je clitori rijd?»

Fantasie

Oude goede fantasieën uitgedrukt, – Geverifieerde en betrouwbare manier om Borsscht in het vuur te gieten. Het maakt niet uit hoe lang je je vriendin kent, in één geval heb je een nauwere kennis en in een andere – Nieuwe ronde in de gebruikelijke relatie.

Voorbeeld: «Ik dacht zoveel over deze foto die je me vandaag hebt kamagra 100 gestuurd»; «Ik wil je binden»; «Ik kan niet stoppen met nadenken over hoe cool je in latex keek» en T.D.

Erotische literatuur

Op de pagina’s van zo’n spreuk wordt alles al voor je gezegd, je zult alleen blijven om de foto en afbeeldingen in je hoofd opnieuw te maken en inspiratie te trekken voor toekomstige onafhankelijke experimenten.

Beledigingen

Het is een behoorlijk gladbaar spoor, dus je moet van tevoren verduidelijken met je meisje, want het zal reageren op als je op het moment van passie haar noemt «vuile slet» (Sleuf – Ja; Shmara of salaway – Nee).

Elk zo’n belediging moet van tevoren grondig worden doordacht, anders beledigt het u. En niet in de zin waar we het over hebben. Zorg ervoor dat epithets graag «Idioot», «Zhiruha», «Sorry tupitsa» word de laatste woorden die je haar vertelt.

Hoe zeg je het

Stemmodulatie

Je kunt beginnen met een sensueel gefluister, je kunt zelfs verzamelen als ik er zeker van ben dat je er niet sorry ziet. Als u de opdracht tactieken kiest, dan moet uw stem natuurlijk sterk en krachtig klinken. Probeer het op de vloer van de toon onder het gebruikelijke te verlagen, maar overdrijf het niet met zo’n jigury. Alles moet met mate zijn.

Benadrukt bepaalde woorden

De trefwoorden zijn het hoofdinstrument van elke communicatie, dus als ze niet iets hoorde of niet herinnerde, blijf in de liefde warm en aarzel dan niet om het te herhalen, focus op belangrijke momenten, bijvoorbeeld: «Neuk me sterker. Je hoorde me? Sterker».

Ogen en oren

Vulgariteit spreken, kijk in de ogen of wortellippen op het oor en spreek ze uit. Prima. Mooi gepraat.

Vertrouwen

Vergelijkbare praktijken impliceren wederzijds vertrouwen. Akkoord, als je de schuld begint te geven voor mijn neus: «Zuigt mijn lul», – je wilt alleen knuffelen en console.

Geef het gewenste voor geldig, ja, zodat Stanislavsky zelf trots op je is!

Kijk haar ogen, zeg zeker, geen pas en niet rood. Je hebt de situatie en vriendin volledig bezit. Realiseer, opzetten en luide eisen dat je zuigt, ja!

Wanneer te zeggen

Dit is het minst belangrijke deel van onze instructie, omdat het volledig afhangt van wat je doet. De enige belangrijke regel: je mag vieze woorden spreken als ze echt goed is en ze is genoeg «voorverwarmen».

Trouwens, je kunt haar ook prikkelen met behulp van soortgelijke zinnen die in gemakkelijker feed zijn gezegd.

Maar nogmaals, het hangt allemaal af van hoeveel je je vriendin kent. En als dit je eerste kus op de tweede date is, zelfs als de heetste het meest heet is, is het niet nodig om te chispopen, in wat je droomt om het op de hoogte te stellen.

Het is veel beter om haar te vertellen dat je de onderste ledematen hebt geweigerd en het hoofd draait – zo goed ze kussen. In de eerste fase zal het voldoende zijn.

Doe dit niet!

In eerdere items van het artikel werd improvisatie zojuist welkom. Maar de kerel, vergeet het…

een.Neem contact op met haar of hun geslachtsdelen «haar» of «hem». Wennen aan het bellen met je eigen namen.

2. De hele tijd zweren. Dit is geen theatrale monoloog in het stuk, waar ben je in de eerste rollen. Zwijg, omdat stilte je toekomstige woorden veel krachtiger en klamping zal maken.

3. Beschrijf wat je nu doet. «Oh God, ik lik je tieten!», «Wacht, nu zal ik je invoegen… wat meer…» Gordijn.

4. Niet overdrijf de waardigheid van

het meisje. Als ze je vertelt dat de tien-beurs metingprotiguratie «Zo’n enorme», je accepteert het voor mock. Dezelfde situatie met haar borsten.

5. Zeg dat je iets met haar wilt doen en… niet te doen.

In het algemeen, de kerel, alleen oefenen, tactvolheid en observatie, kunt u de kunst van vuile woorden volledig beheersen.