Dames gedachten tijdens orale seks

Of geloofde je dat ze met plezier het vermogen om na te denken verloor?

«Boven! Nee, niet zo, het is een navel! Onderstaand. onderstaand. een beetje hoger. O ja. »

Natuurlijk is elk meisje individueel. En in dit geval niet over astropognose, maar over een anatomische structuur.

De waarschijnlijkheid is geweldig: wat met één werkte, volledig ongepast kamagra gel aan de andere.

Dus verlies niet als je het gevoel hebt dat ik geen indruk kon maken op het meisje. Probeer, om zo te zeggen, om verschillende hendels van blootstelling te bereiken.

«Ik heb de toegangsdeur vergrendeld?»

Vrouwen worden veel vaker afgeleid tijdens seks dan mannen, — Goedkeurt Dr. Luenn Brizhendin, auteur van boeken «Vrouwelijke hersenen» en «Mannelijk brein».

Daarom is er niets aangenaam voor jou, als, terwijl je in de onderste helft van het meisje woont, denkt ze of de brandende hut zich uitgeschakeld en haar paard heeft gestopt en stopte.

Alles wat je kunt doen in deze situatie, — Het zorgt ervoor dat uw vergadering plaatsvindt in een comfortabele setting voor het meisje en niets afgeleid van Virtuoso Orale Seks in uw uitvoering.

«Wuhu, hij weet wat ik moet doen!»

Dit gebeurt er echt: Sommige mannen maken Cunnilingus enorm. We kunnen alleen op kussens leunen en genieten.

. maar het is onmogelijk om van te genieten. Omdat het vrouwelijke hersenen onmiddellijk de causale relatie opbouwt: maakt Cunnilingus perfect — Het blijkt dat hij vaak deed — Hij had veel partners — Hoe ze te vinden op Facebook?

De beruchte vrouwelijke jaloezie bederft het leven eerst van al het meisje, die haar zorgeloos dierplezier berooft.

«Vergeet de handen niet!»

Bedankt, natuurlijk, die onzelfzuchtige bladerdeeg in het gebied van mijn heupen, maar ik zijn trouwens andere delen van het lichaam. Borst, bijvoorbeeld. En je hebt handen. Hoe gaat het met multitasking?

«Nu moet je hem hetzelfde terugbetalen. »

Ik ben een fatsoenlijk meisje. Als ik leuk was gedaan, zal ik het leuk maken in reactie. Hoewel te lui. Misschien doen alsof je onmiddellijk na slapen? Idee!

«Hij is daar niet moe?»

Zelfs de meest aangename dingen in de wereld zijn vroeg of later verveeld. In dit geval — Vijftien minuten later, vooral als de climax niet is voorzien. Gevoeligheidsdalingen, kreuven worden schoongemaakt en het patroon op het behang lijkt steeds opwindender.

«Laten we nu een gewone seks opnemen!»

Hoewel, weet je iets dat ik heb gehoord! Loop zo wandelen! Orale seks — Het is geweldig, maar de goede oude vaginale seks zal niet worden vervangen.